Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Capelle aan den IJssel Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Capelle aan den IJssel

Wij verhelpen jouw riool verstopping

CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Riool ontstoppen Capelle aan den IJssel?

Riool ontstoppen Capelle aan den IJssel? De meest effectieve aanpak van een verstopping is het aanpakken van de oorzaak. Zo heb je het minste last van een verstopping, ook keren verstoppingen zo minder snel terug. Op deze pagina vind je hoe je de bron kan opsporen en hoe je een verstopping kunt oplossen.

Wil je het overlaten aan een ervaren loodgieter? Bel dan met Riool Ontstoppen Capelle aan den IJssel via 010 321 05 73 om jouw klus te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Je vraagt je natuurlijk af hoe je zeker weet dat je riool verstopt is. Vaak kun je het in één keer zien doordat de wastafel vol blijft staan met water. Een ophoping van haren en zeepresten kunnen de leiding bijvoorbeeld blokkeren.

Soms is het niet duidelijk welke leiding er verstopt zit. Het kan zijn dat je de wc doorspoelt en dat het doucheputje een borrelend geluid maakt. Nu weet je niet welke leiding verstopt zit. Dit kun je eenvoudig achterhalen door veel water door de leidingen te spoelen. De leiding waar het water niet of nauwelijks meer wegloopt is de leiding die waarschijnlijk verstopt zit.

Controleer alle leidingen in je woning om er zeker van te zijn dat wij alles in één keer aan kunne pakken. Maak een afspraak voor het ontstoppen van je riool via 010 321 05 73.

Ontstoppen Capelle aan den IJssel Logo
Loodgieter ontstoppen Capelle aan den IJssel afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Kijk uit met een hogedrukreiniger. Bij onjuist gebruik van dit systeem kan het voorkomen dat je hele keuken of badkamer onder het water komt te staan. Dit kun je beter overlaten aan een professional.

Wil je wel zelf bezig met een hogedruk? Zorg er dan voor dat je de lans zo diep mogelijk in het riool aanbrengt. Spoel de leiding voor een aantal minuten flink door.

Wil je geen risico lopen op een ondergelopen badkamer of keuken? Bel dan een vakman met veel ervaring. Plan je afspraak in via 010 321 05 73.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer kan zeer effectief zijn voor het ontstoppen van je riool. Een riool is erg lang, een verstopping kan dus diep in de leiding zitten. Met een ontstoppingsveer kun je deze verstoppingen bereiken en los kloppen.

Pas wel op met de veer, de binnenkant van je leiding is zo beschadigd. Wil je een extra krachtige ontstopping? Voeg dan wat soda toe aan het riool. Hierdoor weken de laatste resten ook los van de afvoerwand.

Zit de verstopping zo diep dat je er zelf niet meer bij kan? Of kom je er gewoon niet uit? Neem dan contact op met Ontstoppen Capelle aan den IJssel via 010 321 05 73.

Ontstoppen afvoer Capelle aan den IJssel
Ontstoppingsdienst Capelle aan den IJssel

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Als de veer geen uitkomst biedt, kun je het riool proberen te ontstoppen met een plopper. Deze creëert een zuigende werking, hierdoor zal het vuil weer naar boven komen. Druk de plopper niet te hard op de leiding, zo kan het vuil verder de leiding in schieten. Dit maakt de verstopping erger.

Ook hier is soda een goed hulpmiddel. Probeer het meerdere malen voor een goed resultaat. Als de verstopping weer boven is kun je hem uit de leiding halen en de leiding weer goed doorspoelen.

Vraag bij ons een vrijblijvende prijsopgave aan via 010 321 05 73.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is niet alleen bedoeld als hulpmiddel. Wanneer je te maken hebt met een verstopping door opgehoopt vuil kan het prima in zijn ééntje een riool ontstoppen.

Schep als eerste de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel het riool vervolgens met kokend water door. Wil je een extra sterk effect? Meng de soda dan met wat azijn. Soda ontvet de leiding en zorgt ervoor dat het vuil geen kans heeft om aan de rioolwanden te blijven hangen.

Bel voor het maken van een afspraak met Ontstoppen Capelle aan den IJssel naar 010 321 05 73.

Ontstoppen Capelle aan den IJssel Leiding
Riool ontstoppen Capelle aan den IJssel graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouwmarkten en supermarkten verkopen veel ontstoppingsmiddelen. Deze zijn vaak chemisch. Daarom raden wij het af om deze middelen te gebruiken. De chemicaliën beschadigen je leidingen, daardoor krijg je sneller een nieuwe verstopping. Niet echt handig dus!

Ook vervuil je het water in het hoofdriool, dit is zonde. Voorkom deze situatie door een professionele oplossing te zoeken.

Ontstoppingsdienst Capelle aan den IJssel lost het graag op een milieubewuste manier voor je op, plan je afspraak via 010 321 05 73.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Krijg je zelf het riool niet ontstopt? Ontstoppen Capelle aan den IJssel staat 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar om jouw verstopping te verhelpen. Al ons personeel is VCA-gecertificeerd, we werken met de meest geavanceerde apparatuur. Wij ontstoppen dus iedere verstopping in no-time.

Woon je in Capelle aan den IJssel of omgeving? Dan kunnen wij vaak dezelfde dag al langs komen. Bel daarom nu naar 010 321 05 73.

Graven riool Capelle aan den IJssel

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Last van een verstopt toilet? Aarzel dan niet en laat een ervaren loodgieter langskomen. Neem contact op met Ontstoppen Capelle aan den IJssel.

Spoelt je gootsteen niet of nauwelijks door? Dan doe je er goed aan om vandaag nog een afspraak te plannen met Ontstoppen Capelle aan den IJssel.

loodgieter-in-capelleaandenijssel-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Capelle aan den IJssel

Als je er optijd bij bent kun je hardnekkige verstoppingen voorkomen. Laat daarom je riool door ons inspecteren. Neem contact met ons op via onderstaand nummer.

loodgieter-capelleaandenijssel-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Capelle aan den IJssel

Zit je riool verstopt? En weet je niet hoe dit komt? Geen zorgen wij nemen een kijkje en lossen direct het probleem voor je op. Plan vandaag nog een afspraak!

Loodgieter Capelle aan den IJssel Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Loopt je douchebak vol met water tijdens het douchen? Dan heb je waarschijnlijk een verstopt doucheputje. Wij lossen het voor je op. Bel ons vandaag nog.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Capelle aan den IJssel

Wij hebben al jaren ervaring in het oplossen van verstoppingen, het leeg pompen van kelders en het opnieuw aanleggen van leidingen. De ondergelopen kelders pompen wij leeg met onze unieke pomp. Wij kunnen tot wel 6300 liter water wegpompen zodat jouw kelder weer vrij is van water.

We geven volledige garantie over al onze werkzaamheden. Wij zijn namelijk overtuigd van onze vakkundigheid.

Haal een ervaren loodgieter in huis. Bel met Ontstoppingsdienst Capelle aan den IJssel op 010 321 05 73.

Partners: Riool.vindjeviahier , Riool.websitelink , riool.start-links , riool.topbegin , riool.linktotaal, riool.starttopper  , riool.sitelinkje , riool.linkplein , riool.linkgoed , riool.linkhotel , riool.beginthier , riool.verzamelgids , riool.tipjes , riool.linkspot

Verstopping Capelle aan den IJssel

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Capelle aan den IJssel!

Riool Capelle aan den IJssel

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Capelle aan den IJssel Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

We zijn Ontsoppen Capelle aan den IJssel dankbaar voor hun flexibiliteit. Ze hebben buiten de openingstijden om onze leidingen kunnen repareren.

Plus Capelle aan den IJssel

Ontstoppen Capelle aan den IJssel heeft ons snel kunnen helpen. Goede service en een eerlijke prijs

Voetbalvereniging SVS

Altijd snel ter plaatse. Bedankt voor het ontstoppen van onze toiletten.

Brandweer Kazerne Capelle aan den IJssel

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

010 321 05 73

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Capelle aan den IJssel

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Capelle aan den IJssel